Welcome to TechForums.info!   

Advertisments:



Acceleration Not Working In Need For Speed?

Windows 7 Discussion

Acceleration Not Working In Need For Speed?

Postby Wynton » Tue Oct 10, 2017 3:33 pm

Hi,

I just moved to windows 7 ultimate with the following hardware configuration

Board: Gigabyte Technology Co., Ltd. GA-880GM-USB3

Bus Clock: 200 megahertz

2.80 gigahertz AMD FX-8120 Eight-Core

256 kilobyte primary memory cache

2048 kilobyte tertiary memory cache

64-bit ready

Multi-core (4 total), Hyper-threaded (8 total)

500.00 Gigabytes Usable Hard Drive Capacity

ATI Radeon HD 4250 [Display adapter]

RAM: DDR3 4GB 1300Mhz

The problem I face while playing any of the racing games is that the acceleration does not work.

I keep holding the top arrow for forward acceleration and when I use the side arrows for turn, with the top arrow still pressed on, the acceleration stops. I have to release all arrows and again hold the top arrow.

I have tried changing keyboard, but the same issue.


DirectX installed in 11

On intel mother board the game works smoothly...

Any help, suggestions....
Wynton
 
Posts: 16
Joined: Mon Jan 06, 2014 1:46 pm

Acceleration Not Working In Need For Speed?

Postby Stanly » Sat Oct 14, 2017 12:35 pm

Try Changing Gear Box..Just joking...

Try left side keypad which is ...W=accel , D =right , A = left , S= reverse.

And check your settings in game menu ..there must be some problem in controls ..

enjoy the game buddy
Stanly
 
Posts: 24
Joined: Sat Jan 11, 2014 5:07 am


Return to Windows 7

 


  • Related topics
    Replies
    Views
    Last post
cron